За поръчки и въпроси (088) 933 99 97

Онлайн магазин от Web Fusion

Изработка на онлайн магазин

Ние от Веселина Бис ООД, като собственици на най-голямата верига магазини Ivis за парфюми и козметика в България, доверихме изработката на нашия онлайн магазин Ivis.bg на професионалистите от уеб дизайн студио Web Fuison.

Благодарение на техния професионализъм, опит и внимание към детайла, те създадоха онлайн магазин, който напълно надмина нашите изисквания и очаквания. Така от 2008 година до ден-днешен ние продължаваме да работим със специалистите от уеб дизайн студио Web Fusion, които не само изработиха, но и се грижат за цялостната поддръжка на онлайн магазин Ivis.bg. Екип от специалисти непрекъснато създават за нас уникални банери, флаери, а също така се грижат за SEO оптимизацията на магазина.

Към днешна дата нашия електронен магазин разполага с каталог с над 4000 артикула, разделени в групи и според производителя. Екип непрекъснато се грижи за обновяването на каталога и разпределянето на продуктите в различните категории и подкатегории, спрямо техния производител и предназначение. Благодарение на изключително добрата функционалност на нашия онлайн магазин Ivis.bg, ние можем да представим на потребителите всеки един продукт детайлно със снимки и видео.

В каталога ни ще откриете богат асортимент от маркови парфюми и козметика на световноизвестни марки като D&G, Versace, Gucci, Bvlgari, Armani, Dior, Chanel, CK, L'Oreal, Maybelline и много други. Само в онлайн магазин Ivis.bg нашите клиенти могат да се възползват от дневните промоции и непрестанни намаления. В случай, че имат нужда от помощ или имат въпрос могат да се свържат с нас бързо и лесно чрез онлайн чата в сайта.

Има много фирми за уеб дизайн и SEO оптимизация в интернет, но не всички ще подходят по този начин към вас и дейността на вашата компания, както направиха специалистите от Web Fusion, стремейки се да ви дадат най-доброто, за да получите един наистина успешен старт в интернет бизнеса.

С две ръце ги препоръчваме на всеки, който иска да се сдобие с красив, функционален и успешен онлайн магазин, който продава. Повече информация за предлаганите услуги от уеб дизайн студио Web Fusion можете да намерите на тяхната интернет страница – webfusion.bg

Гаранция за качество Доказан произход на продуктите Доставка в цяла България Възможност за връщане на поръчка Сигурно електронно плащане

Защо да купите от IVIS?

Връзка с нас
За поръчки и въпроси (088) 933 99 97 office@ivis.bg Чат с нас