Начало  »  За нас  »  Защо да купите от IVIS?

Защо да купите от IVIS?

Фирма Веселина БИС ООД е основана през 1993 година и е собственик на www.ivis.bg

Към момента има 19 магазина с над 120 служителя. Всички покупки задължително са придружени с касов бон или данъчна фактура.

По желание на клиента може да бъде предоставен сертификат за качество.

Асортимента надхвърля 15 000 артикула, като Веселина БИС ООД работи САМО И ЕДИНСТВЕНО с официални вносители и дистрибутори. Веселина БИС ООД е вносител на голяма част на продуктите от портфолиото си, осъществявайки внос само от Европа и САЩ!

КАК ДА ПОЗНАЕТЕ ФАЛШИФИКАТА РАЗБЕРЕТЕ ТУК!!!

Уважаеми клиенти, много търговци продават различни видове парфюми и Вие често си задавете въпроса:

„Дали това е оригинален продукт?”

Ние от верига магазини IVIS имаме задачата да ви обясним как да разпознавате един търговец дали продавава оригинални парфюми или фалшификати!

Ето някои признаци за разпознаване:

  • Винаги изисквайте касов бон или фактура при покупка!
  • В онлайн магазини винаги търсете име на фирма и телефон за контакт, на който отговарят служители.
  • Фирмите предлагащи фалшификати в 99% от случаите продават своите продукти на еднакви или близки цени т.е те продават марки като BVLGARI, GIVENCHY, CHANEL на една и съща цена! А това на реалния пазар не е възможно!
  • Фирмите предлагащи фалшификати не предлагат различни големини на различните марки т.е. в повечето случаи се предлага най-големия размер 100мл!
  • Фирмите предлагащи фалшификати не предлагат подаръчни комплекти, бодилосиони и душгелове
  • Фалшивите продукти винаги при пръскането първоначално имат сходен на оригиналния парфюм аромат , но след малко време вече аромата е различен и нетраен
  • Фалшивите продукти много често имат отблъскващ аромат
  • Фалшивите продукти имат опаковки , които са направени от евтини материали, техните спрей помпи са пластмасови и често текат!

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПАРФЮМИТЕ И ПОД КАКВИ РАЗНОВИДНОСТИ СЕ ПРЕДЛАГАТ:

Парфюмът се състои от няколко компонента водно-алкохолен разтвор или денатуриран етилов алкохол, в които е разтворена парфюмна композиция(ПК), която е най-важната съставка. Тя дава на парфюма основните му характеристики.

Парфюм/Perfume / Le Parfum, Парфюмен екстракт / Extrait de parfum

Парфюмът е  20-40%  разтвор на ПК и е най–чистата, силна, издържлива и съответно най-скъпата форма на аромат. Парфюмите при нормална употреба траят обикновено около 12-18 часа, но е възможно и по-дълъг или по-къс период от време в зависимост от биохимията на тялото.

Парфюмна вода/Eau de Perfume / Eau de Parfum / EDP

Втори по ранг след парфюма е парфюмна вода (EDP). Има концентрация на ПК  10-30% и е доста популярна. Трае 8-12 часа при нормална употреба и в зависимост от биохимията на тялото.

Тоалетна вода/ Eau de Toilet /Eau de Toilette / EDT

Това е по-леката версия на EDP. Тя съдържа по-малко ПК и за това не е толкова издържлива. Концентрацията на ПК в нея може да е 5-20%. Очаквайте от нея да трае около 5-8 часа при нормална употеба и в зависимост от биохимията на тялото. Ако искате да удължите аромата й, обмислете употребата на душ гел, крем за тяло със същият аромат.

Одеколон /Eau de Cologne / Cologne / EDC

Разликата между EDP и EDC не е чак толкова голяма, но съдържанието на ПК в нея е най-малко от всички изброени дотук 2-3%. Често се изплозва в комбинация с тоалетна вода. Може да трае до 4 часа, като може да се опитате да удължите аромата използвайки сапун, душ гел или лосион.

Ароматни води / Perfumed Body Waters

По-слабо ароматни от одеколона. Съдържат ПК около 1%, те са слабо ароматни, но имат добри хидратиращи свойства. За най-добри резултати използвайте върху цялото тяло, като я комбинирате с душ гелове и лосиони за тяло.

Разлика между тестер и парфюм

Тестерите са оригинални парфюми, еднакви с останалите, с малки разлики. Тестерите не са в търговската, луксозна опаковка, а в транспортна опаковка. Някои тестери са без капачки. В този си вид те са опаковани от производителя. Аромата и трайността са идентични като на опакования вариант на парфюма. На картонената опаковка е посочен вида на концентрацията EDP, EDT и т.н. прочетете по-горе за трайността му и съдържанието на ПК.

 

Начало Търси 0 Количка Любими Профил