Начало  »  Sunny card в магазини IVIS

Sunny card в магазини IVIS

Общи условия за

 издаване и ползване на Sunny card в магазини IVIS.

 

IVIS Sunny card е предназначена единствено и само за осъществяване на покупки и услуги в магазини IVIS и електронен магазин www.ivis.bg

 1. За издаване на Sunny card, клиента следва да направи еднократна покупка в размер от минимум 50лв.
 2. Изиксване при издаване на Sunny card е предоставяне на следните данни: трите имена, адрес, телефон (задължтелни) и email за връзка.
 3. Новоиздадената карта при натрупване на покупки в размер минимум от 200лв, автоматично започва да натрупва отстъпка в размер от 5% за покупка на стоки и ползване на солариум от следващата покупка.
 4. При натрупване на покупки в размер минимум от 500лв, картата автоматично започва да натрупва отстъпка в размер от 10% за покупки на стоки и ползване на солариум от следващата покупка.
 5. Отстъпките се натрупват като пари по картата.
 6. Всеки клиент може да направи справка за наличности и направени покупки с картата във всеки един магазин IVIS или на www.ivis.bg при активиран потребителски профил в сайта.
 7. Картите Sunny card нямат месечен лимит за покупки.
 8. Натрупаните по картата отстъпки могат да се ползват на веднъж или на части.
 9. Карти които не са били активни през последните 24 месеца, автоматично се зануляват и губят всички натрупани пари и не се възстановяват.
 10. Натрупаните отстъпки по картата не се осребряват като пари, те могат да бъдат използвани само в магазини IVIS.
 11. В случай на кражба, загуба, повреждане или унищожаване, картата не се заменя и не се възстановява натрупаните отсъпки или други наличности по нея.

 

Начало Търси 0 Количка Любими Профил